Zien: Louis van Gaal gaat beginnen aan derde termijn als bondscoach Nederlands elftal

Zien: Louis van Gaal gaat beginnen aan derde termijn als bondscoach Nederlands elftal

De kogel is officieel door de kerk, Louis van Gaal gaat beginnen aan zijn derde termijn als bondscoach van het Nederlands elftal. Volgens De Telegraaf is er een akkoord bereikt tussen de oefenmeester en de KNVB. Van Gaal gaat een contract tekenen voor anderhalf jaar en is dus de bondcoach van Oranje tijdens het WK in Qatar.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Louis van Gaal</em> gaat beginnen aan derde termijn als <em>bondscoach</em> Nederlands elftal De kogel is officieel door de kerk, Louis van Gaal gaat beginnen aan zijn derde termijn als bondscoach van het Nederlands elftal. Volgens De Telegraaf is er een akkoord bereikt tussen de oefenmeester en de KNVB. Van Gaal gaat een contract tekenen voor anderhalf jaar en is dus de bondcoach van Oranje tijdens het WK in Qatar. Tekst gaat verder onder de video. Louis is backDe terugkeer van Van Gaal zat er al langere tijd aan te komen, maar Louis en de KNVB zijn het nu ook eens geworden over de laatste details. Van Gaal zou zijn eigen technische staf willen samenstellen. Volgens De Telegraaf worden Danny Blind, Henk Fraser en Frans Hoek de assistenten van Louis van Gaal bij Oranje. Bekijk de meest spraakmakende momenten van Louis van Gaal hierboven Bekijk ook Humberto gemist? Rafael van der Vaart over Louis van Gaal: ''Ideale bondscoach'' Bekijk deze video » Johan Derksen neemt het in De Oranjezomer op voor Louis van Gaal Bekijk deze video » Video: Is Henk Fraser een excuus-assistent omdat hij een 'kleurtje' heeft? Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Louis van Gaal gaat beginnen aan derde termijn als bondscoach Nederlands elftal

Louis is back
De terugkeer van Van Gaal zat er al langere tijd aan te komen, maar Louis en de KNVB zijn het nu ook eens geworden over de laatste details. Van Gaal zou zijn eigen technische staf willen samenstellen. Volgens De Telegraaf worden Danny Blind, Henk Fraser en Frans Hoek de assistenten van Louis van Gaal bij Oranje.

Bekijk de meest spraakmakende momenten van Louis van Gaal hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Louis van Gaal gaat beginnen aan derde termijn als bondscoach Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV