Humberto gemist? Peter R. de Vries, Peter Schouten en Onno de Jong moeten gezien worden als helden

Humberto gemist? Peter R. de Vries, Peter Schouten en Onno de Jong moeten gezien worden als helden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Peter R. de Vries</em>, Peter Schouten en Onno de Jong moeten gezien worden als helden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Fotograaf William Rutten zit bij Humberto aan tafel om te praten over zijn drie helden. Op de foto staan advocaten Peter Schouten, Onno de Jong en misdaadverslaggever Peter R. de Vries afgebeeld. Die heren deden er volgens William alles aan om onze rechtsstaat te verdedigen en dat maakt hun helden. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Humberto: Jan Dulles zingt 'A Whiter Shade of Pale' als eerbetoon aan Peter R. de Vries Bekijk deze video »
Talkshow :
Humberto gemist? Peter R. de Vries, Peter Schouten en Onno de Jong moeten gezien worden als helden

Fotograaf William Rutten zit bij Humberto aan tafel om te praten over zijn drie helden. Op de foto staan advocaten Peter Schouten, Onno de Jong en misdaadverslaggever Peter R. de Vries afgebeeld. Die heren deden er volgens William alles aan om onze rechtsstaat te verdedigen en dat maakt hun helden.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Peter R. de Vries, Peter Schouten en Onno de Jong moeten gezien worden als helden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier