Johan Derksen over aanstelling Louis van Gaal: "Andere oplossingen waren er niet"

Johan Derksen over aanstelling Louis van Gaal: "Andere oplossingen waren er niet"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em> over aanstelling <em>Louis van Gaal</em>: &quot;Andere oplossingen waren er niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Louis van Gaal is eindelijk rond met de KNVB over het bondscoachschap. Volgens De Telegraaf worden Danny Blind, Henk Fraser en Frans Hoek de assistenten van Louis van Gaal bij Oranje. Johan Derksen is blij met het nieuws: "Dit was de beste oplossing, een andere oplossing was er niet." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Louis van Gaal is eindelijk rond met de KNVB over het bondscoachschap. Volgens De Telegraaf worden Danny Blind, Henk Fraser en Frans Hoek de assistenten van Louis van Gaal bij Oranje. Johan Derksen is blij met het nieuws: "Dit was de beste oplossing, een andere oplossing was er niet."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen over aanstelling Louis van Gaal: "Andere oplossingen waren er niet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV