Op1 gemist? Stefan de Vries heeft nieuws voor alle vakantiegangers deze zomer

Op1 gemist? Stefan de Vries heeft nieuws voor alle vakantiegangers deze zomer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Stefan de Vries</em> heeft nieuws voor alle <em>vakantiegangers</em> deze zomer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Europa-correspondent Stefan de Vries vertelt bij Op1 over de verschillende regels per vakantieland deze zomer. Zo kun je in Frankrijk gebruik maken van de CoronaCheck app en gelden er in delen van Spanje nog steeds een avondklok. Stefan geeft als tip om meer te kijken naar de websites van de lokale overheden in het land zelf. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Bed and Breakfast van Corienne en Paul verwoest door overstroming Bekijk deze video » Op1 gemist? Veel slachtoffers in Limburg niet verzekerd voor wateroverlast Bekijk deze video » Josette Daemen in Op1: "Vaccinatiebewijs gebruiken als toegangspas niet de oplossing" Bekijk deze video » Op1 gemist? Roland Pierik is voorstander van indirecte vaccinatieplicht Bekijk deze video » Eerbetoon aan Peter R. de Vries in Op1: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Stefan de Vries heeft nieuws voor alle vakantiegangers deze zomer

Europa-correspondent Stefan de Vries vertelt bij Op1 over de verschillende regels per vakantieland deze zomer. Zo kun je in Frankrijk gebruik maken van de CoronaCheck app en gelden er in delen van Spanje nog steeds een avondklok. Stefan geeft als tip om meer te kijken naar de websites van de lokale overheden in het land zelf.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Stefan de Vries heeft nieuws voor alle vakantiegangers deze zomer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier