Op1 gemist? Roland Pierik is voorstander van indirecte vaccinatieplicht

Op1 gemist? Roland Pierik is voorstander van indirecte vaccinatieplicht

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Roland Pierik</em> is voorstander van indirecte vaccinatieplicht Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 21 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Nederland staat de komende periode voor een moeilijke uitdaging. De deltavariant is aan het toenemen, maar we willen niet teug naar strengere maatregels. Volgens Roland Pierik is vaccineren de enige manier om dat voor elkaar te krijgen. Bij Op1 vertelt de rechtsfilosoof over een indirecte vaccinatieplicht. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Op1 gemist? Bed and Breakfast van Corienne en Paul verwoest door overstroming Bekijk deze video » Op1 gemist? Veel slachtoffers in Limburg niet verzekerd voor wateroverlast Bekijk deze video » Op1 gemist? Stefan de Vries heeft nieuws voor alle vakantiegangers deze zomer Bekijk deze video » Josette Daemen in Op1: "Vaccinatiebewijs gebruiken als toegangspas niet de oplossing" Bekijk deze video » Eerbetoon aan Peter R. de Vries in Op1: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart' Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Roland Pierik is voorstander van indirecte vaccinatieplicht

Nederland staat de komende periode voor een moeilijke uitdaging. De deltavariant is aan het toenemen, maar we willen niet teug naar strengere maatregels. Volgens Roland Pierik is vaccineren de enige manier om dat voor elkaar te krijgen. Bij Op1 vertelt de rechtsfilosoof over een indirecte vaccinatieplicht.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Roland Pierik is voorstander van indirecte vaccinatieplicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier