De Oranjezomer gemist? Caroline van der Plas heeft hekel aan hooghartige D66'ers

De Oranjezomer gemist? Caroline van der Plas heeft hekel aan hooghartige D66'ers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Caroline van der Plas heeft hekel aan hooghartige D66'ers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Natuurlijk staat Caroline van der Plas pal voor de boeren en ze moet maar niets hebben van de hooghartigheid van D66'ers als Tjeerd de Groot, die bij het boerenprotest nog wat zout in de wonden strooide. Volgens Van der Plas denken de mensen uit de stad dat ze wel even kunnen bepalen hoe het op het boerenland geregeld moet worden. Johan Derksen is het helemaal met Van der Plas eens: "Ze hebben geen idee hoe het leeft op het platteland." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Natuurlijk staat Caroline van der Plas pal voor de boeren en ze moet maar niets hebben van de hooghartigheid van D66'ers als Tjeerd de Groot, die bij het boerenprotest nog wat zout in de wonden strooide. Volgens Van der Plas denken de mensen uit de stad dat ze wel even kunnen bepalen hoe het op het boerenland geregeld moet worden. Johan Derksen is het helemaal met Van der Plas eens: "Ze hebben geen idee hoe het leeft op het platteland."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Caroline van der Plas heeft hekel aan hooghartige D66'ers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier