Discussie Johan Derksen en Caroline van der Plas: "Volgens mij kijk je nooit debatten"

Discussie Johan Derksen en Caroline van der Plas: "Volgens mij kijk je nooit debatten"

Met Caroline van der Plas aan de talkshowtafel weet je dat je vuurwerk kunt verwachten, zeker als Johan Derksen eens flink met haar in discussie gaat. De analist wordt er een beetje moe van als de nieuwe vrouwen in de Tweede Kamer naar voren sprinten als de camera's draaien. "Volgens mij kijk je nooit debatten," antwoordt Van der Plas.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Discussie <em>Johan Derksen</em> en Caroline van der Plas: &quot;Volgens mij kijk je nooit debatten&quot; Met Caroline van der Plas aan de talkshowtafel weet je dat je vuurwerk kunt verwachten, zeker als Johan Derksen eens flink met haar in discussie gaat. De analist wordt er een beetje moe van als de nieuwe vrouwen in de Tweede Kamer naar voren sprinten als de camera's draaien. "Volgens mij kijk je nooit debatten," antwoordt Van der Plas. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Triple BEerst wordt er nog even stilgestaan bij de "Triple B"-kwestie, toen Hugo de Jonge en Mark Rutte volgens Van der Plas minachtend spraken over haar partij. Ook dat is al eens de revue gepasseerd in Veronica Inside. Daarna wordt het iets onvriendelijker: volgens Van der Plas is het "helemaal niet waar" dat ze naar voren rent als de camera's draaien. "In de beginperiode irriteerde het me mateloos," aldus Derksen. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Alle fragmenten uit deze uitzending Johan Derksen over aanstelling Louis van Gaal: "Andere oplossingen waren er niet" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over Forum voor Democratie: "Partij voor de gekken" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Caroline van der Plas heeft hekel aan hooghartige D66'ers Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? Henk Fraser wordt na Louis van Gaal eventueel bondscoach Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Triple B
Eerst wordt er nog even stilgestaan bij de "Triple B"-kwestie, toen Hugo de Jonge en Mark Rutte volgens Van der Plas minachtend spraken over haar partij. Ook dat is al eens de revue gepasseerd in Veronica Inside. Daarna wordt het iets onvriendelijker: volgens Van der Plas is het "helemaal niet waar" dat ze naar voren rent als de camera's draaien. "In de beginperiode irriteerde het me mateloos," aldus Derksen.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Discussie Johan Derksen en Caroline van der Plas: "Volgens mij kijk je nooit debatten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier