Zien: Dolly Parton maakt nieuwe Playboy-cover voor 75e verjaardag man Carl

Zien: Dolly Parton maakt nieuwe Playboy-cover voor 75e verjaardag man Carl

Dolly Parton heeft wel een heel bijzonder cadeau bedacht voor de verjaardag van haar man Carl. Hij wordt 75 jaar en ze wil hem graag verrassen door haar iconische Playboy-cover uit 1978 over te doen.

Zien: <em>Dolly Parton</em> maakt nieuwe Playboy-cover voor 75e verjaardag man Carl Dolly Parton heeft wel een heel bijzonder cadeau bedacht voor de verjaardag van haar man Carl. Hij wordt 75 jaar en ze wil hem graag verrassen door haar iconische Playboy-cover uit 1978 over te doen. De twee covers naast elkaarDolly Parton is inmiddels zelf ook 75 en voelt zich nog ontzettend sexy. Genoeg reden dus om een nieuwe fotoshoot te doen, welke ze vervolgens laat inlijsten met de oude Playboy-cover. Of haar man Carl het mooi vond blijft onbekend, maar we twijfelen er niet aan dat hij blij is met zijn verjaardagscadeau. Bekijk de video van NowThis hierboven Bekijk ook Zien: Dolly Parton laat zich vaccineren en doopt 'Jolene' om tot 'Vaccine' Bekijk deze video » MAX Koningsdag: Bekijk optreden OG3NE - Dolly Parton medley vanaf Paleis Soestdijk Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dolly Parton maakt nieuwe Playboy-cover voor 75e verjaardag man Carl

De twee covers naast elkaar
Dolly Parton is inmiddels zelf ook 75 en voelt zich nog ontzettend sexy. Genoeg reden dus om een nieuwe fotoshoot te doen, welke ze vervolgens laat inlijsten met de oude Playboy-cover. Of haar man Carl het mooi vond blijft onbekend, maar we twijfelen er niet aan dat hij blij is met zijn verjaardagscadeau.

Bekijk de video van NowThis hierboven


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dolly Parton maakt nieuwe Playboy-cover voor 75e verjaardag man Carl of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV