B&B Vol Liefde: Debby wordt flink in de zeik genomen door twee dates

B&B Vol Liefde: Debby wordt flink in de zeik genomen door twee dates

De twee dates van B&B-eigenaresse Debby nemen haar even flink in de zeik. Ze vertellen haar dat ze samen FIFA spelen, terwijl ze naar een voetbalsamenvatting kijken. Debby blijft maar vragen stellen over de werking van het spel en de mannen komen niet meer bij van het lachen.

<em>B&amp;B Vol Liefde</em>: Debby wordt flink in de zeik genomen door twee dates De twee dates van B&B-eigenaresse Debby nemen haar even flink in de zeik. Ze vertellen haar dat ze samen FIFA spelen, terwijl ze naar een voetbalsamenvatting kijken. Debby blijft maar vragen stellen over de werking van het spel en de mannen komen niet meer bij van het lachen. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook B&B Vol Liefde: strijd om Caroline wordt heviger door komst Mark Bekijk deze video » Bert in B&B Vol Liefde: "Heb vannacht veel gezopen, kun je morgen terugkomen?" Bekijk deze video »

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van B&B Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op B&B Vol Liefde: Debby wordt flink in de zeik genomen door twee dates of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier