Hoeveel Ben Je Waard: Pieter-Gerrit vertelt over hoerenhondjes

Hoeveel Ben Je Waard: Pieter-Gerrit vertelt over hoerenhondjes

Viktor Brand doet wat bijzondere kennis op wanneer hij met Pieter-Gerrit een rondje maakt door het huis. Zo vinden ze onder andere wat beeldjes van honden, en daar weet Pieter-Gerrit een leuk verhaal over te vertellen. Naast dat het pronkstukjes voor de woning zijn, is het ook een manier van vrouwen om te laten zien dat ze beschikbaar zijn.

<em>Hoeveel Ben Je Waard</em>: Pieter-Gerrit vertelt over hoerenhondjes Viktor Brand doet wat bijzondere kennis op wanneer hij met Pieter-Gerrit een rondje maakt door het huis. Zo vinden ze onder andere wat beeldjes van honden, en daar weet Pieter-Gerrit een leuk verhaal over te vertellen. Naast dat het pronkstukjes voor de woning zijn, is het ook een manier van vrouwen om te laten zien dat ze beschikbaar zijn. Het nieuwe seizoen van Hoeveel ben je waard? is vanaf woensdag 21 juli wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hoeveel ben je waard? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Viktor Brand over nieuwe seizoen Hoeveel ben je waard?: "Echte verhalen van echte mensen" Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van Hoeveel ben je waard? seizoen 5 Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Hoeveel ben je waard? is vanaf woensdag 21 juli wekelijks om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Hoeveel ben je waard? terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hoeveel Ben Je Waard: Pieter-Gerrit vertelt over hoerenhondjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier