Bizarre video: Parlement Andalusië slaat op de vlucht voor rat

Bizarre video: Parlement Andalusië slaat op de vlucht voor rat

Een bizarre video is opgedoken van een vergadering die gepauzeerd wordt door een rat. Het regionale parlement van Andalusië schreeuwt het uit wanneer de rat door de zaal schiet. Na een korte onderbreking keert iedereen weer terug naar zijn plek en kan de vergadering doorgaan.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Bizarre video: <em>Parlement Andalusië</em> slaat op de vlucht voor rat Een bizarre video is opgedoken van een vergadering die gepauzeerd wordt door een rat. Het regionale parlement van Andalusië schreeuwt het uit wanneer de rat door de zaal schiet. Na een korte onderbreking keert iedereen weer terug naar zijn plek en kan de vergadering doorgaan. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Beachhandbal-rel: "Verplichte bikinibroekjes mogen niet alles bedekken" (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: Chinese aluminiumfabriek explodeert door overstroming Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizarre video: Parlement Andalusië slaat op de vlucht voor rat


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre video: Parlement Andalusië slaat op de vlucht voor rat of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier