Beluister afscheidslied Bjorgen voor Peter R. de Vries: "Sterf liever staand"

Beluister afscheidslied Bjorgen voor Peter R. de Vries: "Sterf liever staand"

Bjorgen van Essen heeft een prachtig afscheidslied gemaakt om Peter R. de Vries te eren. Hij brengt dit uit vlak voor de uitvaart van de misdaadjournalist. Frank Dane schenkt hier aandacht aan tijdens de uitzending van Radio 538.

Beluister afscheidslied Bjorgen voor <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Sterf liever staand&quot; Bjorgen van Essen heeft een prachtig afscheidslied gemaakt om Peter R. de Vries te eren. Hij brengt dit uit vlak voor de uitvaart van de misdaadjournalist. Frank Dane schenkt hier aandacht aan tijdens de uitzending van Radio 538. Het werd ineens stilFrank speelde het nummer gisteravond stilletjes af in de studio van RTL Boulevard, omdat hij niemand wilde lastig vallen. Vervolgens draaide een dame zich om en vroeg met een brok in haar keel wat voor lied dit was. Frank draait het nummer vandaag op de radio, op de dag dat Peter R. de Vries zal worden begraven. Bekijk de video van Radio 538 hierboven. Bekijk ook Humberto gemist? Peter R. de Vries, Peter Schouten en Onno de Jong moeten gezien worden als helden Bekijk deze video » Eerbetoon aan Peter R. de Vries in Op1: Michael Prins zingt 'Het Jongenshart' Bekijk deze video »
Entertainment :
Beluister afscheidslied Bjorgen voor Peter R. de Vries: "Sterf liever staand"

Het werd ineens stil
Frank speelde het nummer gisteravond stilletjes af in de studio van RTL Boulevard, omdat hij niemand wilde lastig vallen. Vervolgens draaide een dame zich om en vroeg met een brok in haar keel wat voor lied dit was. Frank draait het nummer vandaag op de radio, op de dag dat Peter R. de Vries zal worden begraven.

Bekijk de video van Radio 538 hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beluister afscheidslied Bjorgen voor Peter R. de Vries: "Sterf liever staand" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier