Video: Kees van der Spek deelt herinneringen met Peter R. de Vries

Video: Kees van der Spek deelt herinneringen met Peter R. de Vries

Journalist en programmamaker Kees van der Spek deelt in een emotionele video wat kiekjes van zijn samenwerking met Peter R. de Vries. Hij schrijft op Instagram de korte boodschap: Groot verdriet in een klein liedje. Vaarwel Peter. #bookends. Van der Spek was vanmorgen ook aanwezig bij het afscheid in Carré.

Bekijk de video van Kees van der Spek hieronder.

Video: <em>Kees van der Spek</em> deelt herinneringen met Peter R. de Vries Journalist en programmamaker Kees van der Spek deelt in een emotionele video wat kiekjes van zijn samenwerking met Peter R. de Vries. Hij schrijft op Instagram de korte boodschap: Groot verdriet in een klein liedje. Vaarwel Peter. #bookends. Van der Spek was vanmorgen ook aanwezig bij het afscheid in Carré. Bekijk de video van Kees van der Spek hieronder. Bekijk ook Beluister afscheidslied Bjorgen voor Peter R. de Vries: "Sterf liever staand" Bekijk deze video » Zien: besloten afscheid Peter R. de Vries; ouders Tanja Groen en Nicky Verstappen aanwezig Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Kees van der Spek deelt herinneringen met Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier