Zien: aanslag Oslo en eiland Utoya in Noorwegen vandaag 10 jaar geleden

Zien: aanslag Oslo en eiland Utoya in Noorwegen vandaag 10 jaar geleden

Het is vandaag tien jaar geleden dat er een grote aanslag in Noorwegen werd gepleegd. Nadat er een autobom ontploft in Oslo opent Anders Breivik op het eilandje Utoya het vuur op jongeren die er op zomerkamp zijn. Er vallen 77 doden. Vandaag herdenkt Noorwegen deze dag.

Zien: <em>aanslag Oslo en eiland Utoya</em> in Noorwegen vandaag 10 jaar geleden Het is vandaag tien jaar geleden dat er een grote aanslag in Noorwegen werd gepleegd. Nadat er een autobom ontploft in Oslo opent Anders Breivik op het eilandje Utoya het vuur op jongeren die er op zomerkamp zijn. Er vallen 77 doden. Vandaag herdenkt Noorwegen deze dag. Bekijk de video van het NOS hierboven. Bekijk ook Willem-Alexander reageert op overlijden Peter R. de Vries: ''Wij staan hier met gemengde gevoelens'' Bekijk deze video » Zien: Peter R. de Vries na zijn dood geëerd op tv en daarbuiten Bekijk deze video »

Bekijk de video van het NOS hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: aanslag Oslo en eiland Utoya in Noorwegen vandaag 10 jaar geleden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier