Trailer: Dirty Dancing donderdag te zien bij Net 5

Trailer: Dirty Dancing donderdag te zien bij Net 5

Hoewel de film Dirty Dancing al ontelbare keren op tv te zien is geweest, blijft de film kijkers trekken. Is het de nostalgie? Of zijn het de dansmoves van Patrick Swayze en Jennifer Grey? Of misschien de liedjes, die je zo lekker mee kunt zingen? Bekijk de trailer van Dirty Dancing hieronder.

Dirty Dancing is vanavond, donderdag 22 juli, om 20:30 uur te zien bij Net 5. Je kunt Dirty Dancing streamen via ondermeer Netflix.

Trailer: <em>Dirty Dancing</em> donderdag te zien bij <em>Net 5</em> Hoewel de film Dirty Dancing al ontelbare keren op tv te zien is geweest, blijft de film kijkers trekken. Is het de nostalgie? Of zijn het de dansmoves van Patrick Swayze en Jennifer Grey? Of misschien de liedjes, die je zo lekker mee kunt zingen? Bekijk de trailer van Dirty Dancing hieronder. Dirty Dancing is vanavond, donderdag 22 juli, om 20:30 uur te zien bij Net 5. Je kunt Dirty Dancing streamen via ondermeer Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer van Control Z seizoen 2: vanaf 4 augustus te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Malignant: vanaf 2 september in de bioscoop Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Dirty Dancing donderdag te zien bij Net 5


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Dirty Dancing donderdag te zien bij Net 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier