Humberto gemist? William Rutten emotioneel over Peter R. de Vries: "Het raakt me elke seconde"

Humberto gemist? William Rutten emotioneel over Peter R. de Vries: "Het raakt me elke seconde"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

William Rutten is de vaste fotograaf van Peter R. de Vries en aan tafel bij Humberto blikt hij terug op een bijzondere foto van de misdaadverslaggever, namelijk samen met advocaten Peter Schouten en Onno de Jong. Het zien van de foto, en het verhaal erachter, emotioneert William behoorlijk: "Het raakt me elke seconde", zegt hij. Bekijk het fragment van Humberto hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>William Rutten</em> emotioneel over Peter R. de Vries: &quot;Het raakt me elke seconde&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. William Rutten is de vaste fotograaf van Peter R. de Vries en aan tafel bij Humberto blikt hij terug op een bijzondere foto van de misdaadverslaggever, namelijk samen met advocaten Peter Schouten en Onno de Jong. Het zien van de foto, en het verhaal erachter, emotioneert William behoorlijk: "Het raakt me elke seconde", zegt hij. Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: De kist met Peter R. de Vries is uit Carré gedragen Bekijk deze video » Zien: Dries Roelvink vertelt uitgebreid over afscheid Peter R. de Vries: "Onvergetelijk dit" Bekijk deze video »
TV :
Humberto gemist? William Rutten emotioneel over Peter R. de Vries: "Het raakt me elke seconde"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? William Rutten emotioneel over Peter R. de Vries: "Het raakt me elke seconde" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier