Bekijk beelden van de uitvaart van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré

Bekijk beelden van de uitvaart van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré

Familie, kennisen, oud-collega's en andere bekenden van Peter R. de Vries namen donderdag 22 juli afscheid van de vorige week overleden misdaadverslaggever.

"Onvergetelijke uitvaart"
In Koninklijk Theater Carré in Amsterdam begon donderdag om 11.00 uur een dienst, waarbij onder anderen De Vries' zoon Royce, zijn dochter Kelly en zijn partner aan het woord kwamen. De speeches waren erg mooi. Meerdere BN'ers vonden de uitvaart onvergetelijk. De dienst duurde tot ongeveer 13.00 uur.

Bekijk de beelden van de uitvaart in de Shownieuws-video hieronder.

Bekijk beelden van de uitvaart van <em>Peter R. de Vries</em> in <em>Koninklijk Theater Carré</em> Familie, kennisen, oud-collega's en andere bekenden van Peter R. de Vries namen donderdag 22 juli afscheid van de vorige week overleden misdaadverslaggever. "Onvergetelijke uitvaart"In Koninklijk Theater Carré in Amsterdam begon donderdag om 11.00 uur een dienst, waarbij onder anderen De Vries' zoon Royce, zijn dochter Kelly en zijn partner aan het woord kwamen. De speeches waren erg mooi. Meerdere BN'ers vonden de uitvaart onvergetelijk. De dienst duurde tot ongeveer 13.00 uur. Bekijk de beelden van de uitvaart in de Shownieuws-video hieronder. Bekijk ook Zien: De kist met Peter R. de Vries is uit Carré gedragen Bekijk deze video » Hoge opkomst BN'ers bij afscheid Peter R. de Vries: "Peter wordt gecremeerd" (video) Bekijk deze video » Zien: Dries Roelvink vertelt uitgebreid over afscheid Peter R. de Vries: "Onvergetelijk dit" Bekijk deze video »
Show :
Bekijk beelden van de uitvaart van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk beelden van de uitvaart van Peter R. de Vries in Koninklijk Theater Carré of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier