Humberto gemist? Jörgen Raymann over ontmoeting Amy Winehouse: "Ze sloot zich op"

Humberto gemist? Jörgen Raymann over ontmoeting Amy Winehouse: "Ze sloot zich op"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Al bijna tien jaar is ze niet meer onder ons, zangeres Amy Winehouse. Ze overleed na een te kort, maar ook heel heftig leven. Regisseur Arjan Vlakveld is een van de weinige Nederlanders die haar ooit op beeld sprak en nu, na al die jaren, heeft hij daar een documentaire over gemaakt. Jörgen Raymann had Amy al in zijn show voor haar eerste album uitkwam, en vertelt bij Humberto over hoe verlegen ze was: "Ze sloot zichzelf op in de wc." Bekijk het fragment over Amy hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Jörgen Raymann</em> over ontmoeting <em>Amy Winehouse</em>: &quot;Ze sloot zich op&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Al bijna tien jaar is ze niet meer onder ons, zangeres Amy Winehouse. Ze overleed na een te kort, maar ook heel heftig leven. Regisseur Arjan Vlakveld is een van de weinige Nederlanders die haar ooit op beeld sprak en nu, na al die jaren, heeft hij daar een documentaire over gemaakt. Jörgen Raymann had Amy al in zijn show voor haar eerste album uitkwam, en vertelt bij Humberto over hoe verlegen ze was: "Ze sloot zichzelf op in de wc." Bekijk het fragment over Amy hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hoge opkomst BN'ers bij afscheid Peter R. de Vries: "Peter wordt gecremeerd" (video) Bekijk deze video » Zien: Dries Roelvink vertelt uitgebreid over afscheid Peter R. de Vries: "Onvergetelijk dit" Bekijk deze video »
TV :
Humberto gemist? Jörgen Raymann over ontmoeting Amy Winehouse: "Ze sloot zich op"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Jörgen Raymann over ontmoeting Amy Winehouse: "Ze sloot zich op" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier