Bizar: Ameland overspoelt door miljoenen stinkende mosdiertjes: "Het stinkt!"

Bizar: Ameland overspoelt door miljoenen stinkende mosdiertjes: "Het stinkt!"

Ameland ruikt op dit moment niet lekker. Er zijn miljoenen stinkende mosdiertjes aangespoelt. Bewoners hebben er last van, vooral als je naar de zee gaat. "Het lijkt op dieren die liggen te rotten", zegt iemand over de geur. 'Niemand heeft het ooit in deze getallen gezien", zegt een aannemer die zorgt voor EEN schoon en minder stinkend strand.

Bekijk de Hart van Nederland-video over de stinkende mosdiertjes hieronder.

Bizar: <em>Ameland</em> overspoelt door miljoenen stinkende mosdiertjes: &quot;Het stinkt!&quot; Ameland ruikt op dit moment niet lekker. Er zijn miljoenen stinkende mosdiertjes aangespoelt. Bewoners hebben er last van, vooral als je naar de zee gaat. "Het lijkt op dieren die liggen te rotten", zegt iemand over de geur. 'Niemand heeft het ooit in deze getallen gezien", zegt een aannemer die zorgt voor EEN schoon en minder stinkend strand. Bekijk de Hart van Nederland-video over de stinkende mosdiertjes hieronder. Bekijk ook Gastoptreden bij finale The Voice: Acda en de Munnik, Maan en Typhoon zingen Als Ik Je Weer Zie Bekijk deze video » Zien: Dinsdag start pre-order van vakantieboek Nederland heeft alles Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Ameland overspoelt door miljoenen stinkende mosdiertjes: "Het stinkt!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier