Humberto gemist? Wibi Soerjadi viert 40 jaar jubileum: "Alles aan m'n ouders te danken"

Humberto gemist? Wibi Soerjadi viert 40 jaar jubileum: "Alles aan m'n ouders te danken"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Toen Wibi Soerjadi nog maar 11 jaar was begon hij al en nu, 40 jaar later, is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Hij vertelt bij Humberto Tan aan tafel: "Ik heb alles aan mijn ouders te danken." Bekijk het fragment van Humberto hieronder.

Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? <em>Wibi Soerjadi</em> viert 40 jaar jubileum: &quot;Alles aan m'n ouders te danken&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 21 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Toen Wibi Soerjadi nog maar 11 jaar was begon hij al en nu, 40 jaar later, is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. Hij vertelt bij Humberto Tan aan tafel: "Ik heb alles aan mijn ouders te danken." Bekijk het fragment van Humberto hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Humberto: Jan Dulles zingt 'A Whiter Shade of Pale' als eerbetoon aan Peter R. de Vries Bekijk deze video » Humberto gemist? William Rutten emotioneel over Peter R. de Vries: "Het raakt me elke seconde" Bekijk deze video »
TV :
Humberto gemist? Wibi Soerjadi viert 40 jaar jubileum: "Alles aan m'n ouders te danken"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Wibi Soerjadi viert 40 jaar jubileum: "Alles aan m'n ouders te danken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier