Broer Peter R. de Vries na afscheid: "Kist dragen was een fenomenaal moment" (video)

Broer Peter R. de Vries na afscheid: "Kist dragen was een fenomenaal moment" (video)

Donderdag 22 juli heeft de uitvaart van Peter R. de Vries in besloten kring plaatsgevonden. Zijn dierbaren waren daarbij aanwezig en deelden mooie woorden. Ook zijn broer Wouter hield een indrukwekkende toespraak waarin hij herinneringen uitsprak.

Broer <em>Peter R. de Vries</em> na afscheid: &quot;Kist dragen was een fenomenaal moment&quot; (video) Donderdag 22 juli heeft de uitvaart van Peter R. de Vries in besloten kring plaatsgevonden. Zijn dierbaren waren daarbij aanwezig en deelden mooie woorden. Ook zijn broer Wouter hield een indrukwekkende toespraak waarin hij herinneringen uitsprak. Voorbeeld"We hebben de kist gedragen, dat was een fenomenaal moment", aldus Wouter na het afscheid van zijn broer. Ook geeft hij aan dat Peter hopelijk een voorbeeld kan zijn voor velen, maar er is er maar een zoals hij: "Peter zou uniek blijven." Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Alle fragmenten uit deze uitzending Kees van der Spek over band Peter R. de Vries: "We zagen elkaar meer dan onze vrouwen" (video) Bekijk deze video » Video: zo opende ceremoniemeester Khalid Kasem de uitvaart van Peter R. de Vries Bekijk deze video » Afscheid Peter R. de Vries: "Alles werd gezegd wat gezegd moest worden" (video) Bekijk deze video » Anja du Bois in RTL Boulevard: "Er zal nooit een tweede Peter R. de Vries zijn" Bekijk deze video » Video: vriendin Peter R. de Vries blijft op achtergrond vanwege veiligheid Bekijk deze video » BN'ers emotioneel na afscheid Peter R. de Vries: "Sprakeloos" (video) Bekijk deze video » Simon Vuyk sprak tijdens afscheid Peter R. de Vries: "Peter omarmde vriendschap" (video) Bekijk deze video »
TV :
Broer Peter R. de Vries na afscheid: "Kist dragen was een fenomenaal moment" (video)

Voorbeeld
"We hebben de kist gedragen, dat was een fenomenaal moment", aldus Wouter na het afscheid van zijn broer. Ook geeft hij aan dat Peter hopelijk een voorbeeld kan zijn voor velen, maar er is er maar een zoals hij: "Peter zou uniek blijven."

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Broer Peter R. de Vries na afscheid: "Kist dragen was een fenomenaal moment" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier