BN'ers emotioneel na afscheid Peter R. de Vries: "Sprakeloos" (video)

BN'ers emotioneel na afscheid Peter R. de Vries: "Sprakeloos" (video)

Tijdens de uitvaart van Peter R. de Vries waren naast familie en vrienden ook veel collega's aanwezig. De BN'ers zijn ontroerd door het emotionele afscheid. De opkomst maakt duidelijk hoeveel Peter heeft gedaan voor de medemens en wat voor een impact hij had en nog steeds heeft in de maatschappij. Een van deze BN'ers was Nicolette Kluijver, Peter heeft haar in moeilijke tijden bijgestaan. Ze is naar eigen zeggen 'sprakeloos' door het afscheid in Carré.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

BN'ers emotioneel na afscheid <em>Peter R. de Vries</em>: &quot;Sprakeloos&quot; (video) Tijdens de uitvaart van Peter R. de Vries waren naast familie en vrienden ook veel collega's aanwezig. De BN'ers zijn ontroerd door het emotionele afscheid. De opkomst maakt duidelijk hoeveel Peter heeft gedaan voor de medemens en wat voor een impact hij had en nog steeds heeft in de maatschappij. Een van deze BN'ers was Nicolette Kluijver, Peter heeft haar in moeilijke tijden bijgestaan. Ze is naar eigen zeggen 'sprakeloos' door het afscheid in Carré. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
TV :
BN'ers emotioneel na afscheid Peter R. de Vries: "Sprakeloos" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op BN'ers emotioneel na afscheid Peter R. de Vries: "Sprakeloos" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier