Video: symptomen van mensen met langdurige covid

Video: symptomen van mensen met langdurige covid

Het kan zorgen voor een verkoudheid een aantal dagen of keelpijn, maar voor sommigen kan het langdurig vervelend zijn, een coronabesmetting. Zij ervaren maanden na een besmetting nog de gevolgen van het virus. Wetenschappers zijn een onderzoek gestart waarbij ze bijna vierduizend mensen hebben gevolgd uit 56 landen om te bekijken wat de symptomen zijn.

Bekijk de video van NU hieronder.

Video: <em>symptomen</em> van mensen met langdurige <em>covid</em> Het kan zorgen voor een verkoudheid een aantal dagen of keelpijn, maar voor sommigen kan het langdurig vervelend zijn, een coronabesmetting. Zij ervaren maanden na een besmetting nog de gevolgen van het virus. Wetenschappers zijn een onderzoek gestart waarbij ze bijna vierduizend mensen hebben gevolgd uit 56 landen om te bekijken wat de symptomen zijn. Bekijk de video van NU hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Gerard Roethof stond tegenover Peter R. de Vries: ''Hij was wel echt menselijk betrokken'' Bekijk deze video » Engeland viert Freedom Day: bekijk LIVE beelden uit Londen Bekijk deze video » Op1 gemist? Eline Hofman over Long Covid: "We weten nog weinig zeker" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: symptomen van mensen met langdurige covid


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: symptomen van mensen met langdurige covid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier