Wie het laatst lacht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Wie het laatst lacht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Wie het laatst lacht...: compilatie-uitzendingen

Wie het laatst lacht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Herhaling: Wie het laatst lacht met Martien Meiland donderdag te zien bij SBS6 Bekijk deze video » De komende weken zijn de leukste fragmenten van de afgelopen seizoenen van 'Wie het laatst lacht...' te zien op SBS6. Elke donderdag zijn om 20:30 uur de hoogtepunten uit het verborgencameraprogramma te zien. Dit programma ging vorige week niet door vanwege het overlijden van Peter R. de Vries en de aangepaste programmaring die avond BootWesley Sneijder is lekker aan het vissen met zijn beste vriend Rolf Sanchez en ineens begint de boot te zinken. Wat doet Wesley? AppeltjeHoe reageert Yolanthe als ze denkt dat haar zus Xelly een lief oud vrouwtje heeft aangereden? En Berget Lewis had nog een appeltje te schillen met Edsilia Rombley en pakt haar op geraffineerde wijze terug. BizarBN'ers en een heleboel onbekende Nederlanders komen in de meest vreemde, onverwachte, en soms bizarre situaties terecht in 'Wie het laatst lacht...'. Wie Het Laatst Lacht: Wendy van Dijk als asociale winkelmedewerker Bekijk deze video » Wie het laatst lacht: Patty Brard en Roy Donders schreeuwen het uit! Bekijk deze video » Wie Het Laatst Lacht: Wendy van Dijk heeft haar scootmobiel niet onder controle Bekijk deze video » Wie het laatst lacht gemist? Dennis Weening komt op horror-bruiloft terecht Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De komende weken zijn de leukste fragmenten van de afgelopen seizoenen van 'Wie het laatst lacht...' te zien op SBS6. Elke donderdag zijn om 20:30 uur de hoogtepunten uit het verborgencameraprogramma te zien.

Dit programma ging vorige week niet door vanwege het overlijden van Peter R. de Vries en de aangepaste programmaring die avond

Boot
Wesley Sneijder is lekker aan het vissen met zijn beste vriend Rolf Sanchez en ineens begint de boot te zinken. Wat doet Wesley?

Appeltje
Hoe reageert Yolanthe als ze denkt dat haar zus Xelly een lief oud vrouwtje heeft aangereden? En Berget Lewis had nog een appeltje te schillen met Edsilia Rombley en pakt haar op geraffineerde wijze terug.

Bizar
BN'ers en een heleboel onbekende Nederlanders komen in de meest vreemde, onverwachte, en soms bizarre situaties terecht in 'Wie het laatst lacht...'.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Wie het laatst lacht

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Compilaties of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier