Hart van Nederland: binnenvaartschip en plezierjacht botsen tegen brug Zutphen

Hart van Nederland: binnenvaartschip en plezierjacht botsen tegen brug Zutphen

Door het hoge water in Zutphen zijn een binnenvaartschip en plezierjacht tegen een brug aan gebotst. De twee schepen wilden onder de brug door, maar raakten daarbij de onderkant. Vooral bij het plezierjacht lijkt de schade groot, de boot zakt langzaam het water in.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: binnenvaartschip en plezierjacht botsen tegen brug <em>Zutphen</em> Door het hoge water in Zutphen zijn een binnenvaartschip en plezierjacht tegen een brug aan gebotst. De twee schepen wilden onder de brug door, maar raakten daarbij de onderkant. Vooral bij het plezierjacht lijkt de schade groot, de boot zakt langzaam het water in. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Politie toont foto van vermiste matroos Bekijk deze video » Vier gewonden na aanvaring pont en binnenvaartschip in Amsterdam (video) Bekijk deze video » Zien: Roeiers komen met de schrik vrij na aanvaring met binnenvaartschip Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: binnenvaartschip en plezierjacht botsen tegen brug Zutphen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier