Humberto: Simon Vuyk hoopt hoge notering voor A White Shade of Pale in Top2000 voor Peter

Humberto: Simon Vuyk hoopt hoge notering voor A White Shade of Pale in Top2000 voor Peter

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: Simon Vuyk hoopt hoge notering voor <em>A White Shade of Pale</em> in Top2000 voor Peter Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. 'A Whiter Shade of Pale', een van de lievelingsnummers van Peter R. de Vries. Het nummer was ook te horen tijdens de uitvaart van de misdaadjournalist op donderdag 22 juli. Simon Vuyk hoopt dat het nummer dit jaar hoog eindigt in de Top2000: "Als eerbetoon aan Peter." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: Simon Vuyk hoopt hoge notering voor A White Shade of Pale in Top2000 voor Peter

'A Whiter Shade of Pale', een van de lievelingsnummers van Peter R. de Vries. Het nummer was ook te horen tijdens de uitvaart van de misdaadjournalist op donderdag 22 juli. Simon Vuyk hoopt dat het nummer dit jaar hoog eindigt in de Top2000: "Als eerbetoon aan Peter."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: Simon Vuyk hoopt hoge notering voor A White Shade of Pale in Top2000 voor Peter of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier