De Oranjezomer gemist? Johan Derksen legt uit hoe je een koe moet melken

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen legt uit hoe je een koe moet melken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Johan Derksen</em> legt uit hoe je een koe moet melken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft tijdens de uitzending van 21 juli een belofte gedaan aan Caroline van der Plas dat hij samen met haar in de ochtend de koeien zouden gaan melken. Nu is hij deze belofte echter niet nagekomen en hoopt ze een nieuwe afspraak te maken. Johan weet echter heel goed hoe je een koe moet melken: "Op een gegeven moment weet je dat de koe lekker vindt." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen heeft tijdens de uitzending van 21 juli een belofte gedaan aan Caroline van der Plas dat hij samen met haar in de ochtend de koeien zouden gaan melken. Nu is hij deze belofte echter niet nagekomen en hoopt ze een nieuwe afspraak te maken. Johan weet echter heel goed hoe je een koe moet melken: "Op een gegeven moment weet je dat de koe lekker vindt."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen legt uit hoe je een koe moet melken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier