De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over Jan Boskamp: "Blijf jij ook drijven?"

De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over Jan Boskamp: "Blijf jij ook drijven?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Johan Derksen over <em>Jan Boskamp</em>: &quot;Blijf jij ook drijven?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jan Boskamp is een echte strandganger, maar dat ene filmpje op het strand blijft hem maar achtervolgen. Johan Derksen kan het daarom ook niet laten: "Blijf jij ook drijven? Dat is wel makkelijk, het heeft ook zo z'n voordelen." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jan Boskamp is een echte strandganger, maar dat ene filmpje op het strand blijft hem maar achtervolgen. Johan Derksen kan het daarom ook niet laten: "Blijf jij ook drijven? Dat is wel makkelijk, het heeft ook zo z'n voordelen."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Johan Derksen over Jan Boskamp: "Blijf jij ook drijven?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier