Simon Vuyk leest in Humberto brief voor die hij voordroeg tijdens afscheid Peter R. de Vries

Simon Vuyk leest in Humberto brief voor die hij voordroeg tijdens afscheid Peter R. de Vries

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

<em>Simon Vuyk</em> leest in <em>Humberto</em> brief voor die hij voordroeg tijdens afscheid Peter R. de Vries Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Simon Vuyk, een goede vriend van Peter R. de Vries leest de brief voor die hij voordroeg tijdens de uitvaart van de misdaadjournalist. De indrukwekkende brief laat zien wat voor een goede vriend Peter was en vriendschap staat dan ook centraal tijdens zijn voordracht: "Ik vraag iedereen om vanaf vandaag verder te leven vanuit vriendschap." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Simon Vuyk leest in Humberto brief voor die hij voordroeg tijdens afscheid Peter R. de Vries

Simon Vuyk, een goede vriend van Peter R. de Vries leest de brief voor die hij voordroeg tijdens de uitvaart van de misdaadjournalist. De indrukwekkende brief laat zien wat voor een goede vriend Peter was en vriendschap staat dan ook centraal tijdens zijn voordracht: "Ik vraag iedereen om vanaf vandaag verder te leven vanuit vriendschap."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Simon Vuyk leest in Humberto brief voor die hij voordroeg tijdens afscheid Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier