Op1 gemist? Arjan Kers: "Mensen gaan toch naar buitenland terwijl wij het niet mogen uitvoeren"

Op1 gemist? Arjan Kers: "Mensen gaan toch naar buitenland terwijl wij het niet mogen uitvoeren"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? <em>Arjan Kers</em>: &quot;Mensen gaan toch naar buitenland terwijl wij het niet mogen uitvoeren&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Arjan Kers van TUI geeft aan dat zij de afgelopen tijd ongeveer 30.000 mensen teleur hebben moeten stellen. Op vakantie met TUI kon niet meer voor bepaalde landen, maar dat weerhoudt mensen niet om toch te boeken, maar dan via andere sites: "Mensen gaan toch naar het buitenland terwijl wij het niet mogen uitvoeren", aldus Kers. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Arjan Kers: "Mensen gaan toch naar buitenland terwijl wij het niet mogen uitvoeren"

Arjan Kers van TUI geeft aan dat zij de afgelopen tijd ongeveer 30.000 mensen teleur hebben moeten stellen. Op vakantie met TUI kon niet meer voor bepaalde landen, maar dat weerhoudt mensen niet om toch te boeken, maar dan via andere sites: "Mensen gaan toch naar het buitenland terwijl wij het niet mogen uitvoeren", aldus Kers.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Arjan Kers: "Mensen gaan toch naar buitenland terwijl wij het niet mogen uitvoeren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier