Op1: Corendon en Sunweb vliegen naar oranje gebieden, TUI lijkt ook weer uit te voeren

Op1: Corendon en Sunweb vliegen naar oranje gebieden, TUI lijkt ook weer uit te voeren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Corendon en <em>Sunweb</em> vliegen naar oranje gebieden, <em>TUI</em> lijkt ook weer uit te voeren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Corendon en Sunweb vliegen weer naar oranje gebieden, dat terwijl TUI nog steeds vakanties annuleert. De overheid speelt een grote rol in deze verwarring. Arjan Kers reageert: "Als de overheid geen besluit neemt, dan overweeg ik ook om vanaf morgen uit te voeren." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Corendon en Sunweb vliegen naar oranje gebieden, TUI lijkt ook weer uit te voeren

Corendon en Sunweb vliegen weer naar oranje gebieden, dat terwijl TUI nog steeds vakanties annuleert. De overheid speelt een grote rol in deze verwarring. Arjan Kers reageert: "Als de overheid geen besluit neemt, dan overweeg ik ook om vanaf morgen uit te voeren."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Corendon en Sunweb vliegen naar oranje gebieden, TUI lijkt ook weer uit te voeren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier