Johan Derksen in De Oranjezomer over Ali B: "Ik vind hem steeds irritanter worden"

Johan Derksen in De Oranjezomer over Ali B: "Ik vind hem steeds irritanter worden"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em> over <em>Ali B</em>: &quot;Ik vind hem steeds irritanter worden&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Pikante fotoAli B heeft onlangs een pikante foto gedeeld op Instagram waarop zijn ontblote bovenlijf te zien is. Hij lijkt volgens de mannen nogal onherkenbaar. Johan Derksen vindt eigenlijk dat de rapper een beetje te veel op tv is: "Hij is nog meer op tv dan wij", klaagt hij. Daarnaast werkt dat volgens de voetbalanalist niet in zijn voordeel: "Ik vind hem steeds irritanter worden." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Pikante foto
Ali B heeft onlangs een pikante foto gedeeld op Instagram waarop zijn ontblote bovenlijf te zien is. Hij lijkt volgens de mannen nogal onherkenbaar. Johan Derksen vindt eigenlijk dat de rapper een beetje te veel op tv is: "Hij is nog meer op tv dan wij", klaagt hij. Daarnaast werkt dat volgens de voetbalanalist niet in zijn voordeel: "Ik vind hem steeds irritanter worden."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer over Ali B: "Ik vind hem steeds irritanter worden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier