Marjolein van Egmond in Op1: "Bij kwetsbare mensen zijn twee prikken niet genoeg"

Marjolein van Egmond in Op1: "Bij kwetsbare mensen zijn twee prikken niet genoeg"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Marjolein van Egmond</em> in <em>Op1</em>: &quot;Bij kwetsbare mensen zijn twee prikken niet genoeg&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Veel landen gaan inmiddels over tot een derde prik van de coronavaccinatie. Het is echter nog niet duidelijk of dit werkt, maar voor een bepaalde groep wel nodig, aldus Marjolein van Egmond: "Bij kwetsbare mensen zijn twee prikken niet genoeg." Dat gaat om een behoorlijk groot aantal, Marjolein verwacht dan ook dat deze mensen een derde prik gaan krijgen in Nederland. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Marjolein van Egmond in Op1: "Bij kwetsbare mensen zijn twee prikken niet genoeg"

Veel landen gaan inmiddels over tot een derde prik van de coronavaccinatie. Het is echter nog niet duidelijk of dit werkt, maar voor een bepaalde groep wel nodig, aldus Marjolein van Egmond: "Bij kwetsbare mensen zijn twee prikken niet genoeg." Dat gaat om een behoorlijk groot aantal, Marjolein verwacht dan ook dat deze mensen een derde prik gaan krijgen in Nederland.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marjolein van Egmond in Op1: "Bij kwetsbare mensen zijn twee prikken niet genoeg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier