Op1 gemist? Huisartsen trekken werkdruk niet meer

Op1 gemist? Huisartsen trekken werkdruk niet meer

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Huisartsen trekken <em>werkdruk</em> niet meer Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 22 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. We hebben anderhalf jaar te maken met corona waardoor mensen minder naar huisartsen zijn gegaan de afgelopen periode. Huisartsen zien nu echter dat dit weer oploopt, mensen durven weer en hebben vragen. Toch zorgt dat voor een enorme werkdruk onder de huisartsen, zij trekken nu aan de bel. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Huisartsen trekken werkdruk niet meer

We hebben anderhalf jaar te maken met corona waardoor mensen minder naar huisartsen zijn gegaan de afgelopen periode. Huisartsen zien nu echter dat dit weer oploopt, mensen durven weer en hebben vragen. Toch zorgt dat voor een enorme werkdruk onder de huisartsen, zij trekken nu aan de bel.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Huisartsen trekken werkdruk niet meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier