De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen verwacht maar één medaille tijdens de Spelen

De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen verwacht maar één medaille tijdens de Spelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Marcel van Roosmalen</em> verwacht maar één medaille tijdens de Spelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. De Olympische Spelen gaan bijna van start, een spannende tijd voor de Nederlandse atleten. Marcel van Roosmalen heeft er maar weinig vertrouwen in, hij denkt dat we één medaille gaan scoren... voor kanoslalom. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Olympische Spelen gaan bijna van start, een spannende tijd voor de Nederlandse atleten. Marcel van Roosmalen heeft er maar weinig vertrouwen in, hij denkt dat we één medaille gaan scoren... voor kanoslalom.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Marcel van Roosmalen verwacht maar één medaille tijdens de Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier