NOS Studio Tokio aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS Studio Tokio aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: NOS Studio Tokio

NOS Studio Tokio aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond blikt Henry Schut elke avond terug op de olympische dag in Studio Tokio. Dat doet hij vanuit Scheveningen. Doordeweeks om 20.30 uur en in het weekend om 21.30 uur op NPO 1. GastenAan tafel zitten atleten, coaches, analisten en gasten van buiten de sportwereld. Met het belangrijkste sport van de dag, iedere dag een medaillewinnaar aan tafel en een bijzondere rubriek met Joris Linssen. TokioDione de Graaff is in Tokio en voert daar het gesprek met de hoofdrolspelers van de dag. Ook zijn er dagelijkse reportages van onze verslaggevers, interviews en is er een ode aan oud-Olympiërs. Vreugde, verdriet en goede verhalen: een programma om naar uit te kijken. BlaudzunOok is er vanuit Scheveningen iedere dag live muziek. Singer-songwriter Blaudzun is de eerste dagen de house band van NOS Studio Tokio. Vervolgens komen ook de Haagse band Son Mieux en soulzanger Steffen Morrison langs. Henry Schut in Op1 over favoriete sporter: "Hij heeft een 'I love mom'-tattoo op z'n reet" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond blikt Henry Schut elke avond terug op de olympische dag in Studio Tokio. Dat doet hij vanuit Scheveningen. Doordeweeks om 20.30 uur en in het weekend om 21.30 uur op NPO 1.

Gasten
Aan tafel zitten atleten, coaches, analisten en gasten van buiten de sportwereld. Met het belangrijkste sport van de dag, iedere dag een medaillewinnaar aan tafel en een bijzondere rubriek met Joris Linssen.

Tokio
Dione de Graaff is in Tokio en voert daar het gesprek met de hoofdrolspelers van de dag. Ook zijn er dagelijkse reportages van onze verslaggevers, interviews en is er een ode aan oud-Olympiërs. Vreugde, verdriet en goede verhalen: een programma om naar uit te kijken.

Blaudzun
Ook is er vanuit Scheveningen iedere dag live muziek. Singer-songwriter Blaudzun is de eerste dagen de house band van NOS Studio Tokio. Vervolgens komen ook de Haagse band Son Mieux en soulzanger Steffen Morrison langs.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS Studio Tokio aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier