Zien: Kees van der Spek en Peter R. de Vries hadden koosnaampjes voor elkaar

Zien: Kees van der Spek en Peter R. de Vries hadden koosnaampjes voor elkaar

Misdaadverslaggever Kees van der Spek zat donderdag aan tafel om herinneringen op te halen aan Peter R. de Vries. Hij onthult dat ze ook koosnaampjes voor elkaar hadden - wat natuurlijk ontzettend klef is. Ze noemden elkaar allebei "Schra", maar wat betekent dat?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Kees van der Spek</em> en Peter R. de Vries hadden koosnaampjes voor elkaar Misdaadverslaggever Kees van der Spek zat donderdag aan tafel om herinneringen op te halen aan Peter R. de Vries. Hij onthult dat ze ook koosnaampjes voor elkaar hadden - wat natuurlijk ontzettend klef is. Ze noemden elkaar allebei "Schra", maar wat betekent dat? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van donderdag 22 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Klaas Bruinsma"Schra" komt voort uit een gesprek met een betrokkene bij de zaak-Nicky Verstappen, die Gerard heette. In Limburg wordt Gerard vaak verbasterd tot "Schra", en zo was de koosnaam geboren. Vervolgens vertelt Kees over de bijzondere dingen die hij heeft (mee)gemaakt met Peter, zoals het gesprek met de bodyguard van Klaas Bruinsma. "Die begon met een paar drankjes op de meest verschrikkelijke misdaden op te biechten," aldus Kees. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Kees van der Spek en Peter R. de Vries hadden koosnaampjes voor elkaar

Klaas Bruinsma
"Schra" komt voort uit een gesprek met een betrokkene bij de zaak-Nicky Verstappen, die Gerard heette. In Limburg wordt Gerard vaak verbasterd tot "Schra", en zo was de koosnaam geboren. Vervolgens vertelt Kees over de bijzondere dingen die hij heeft (mee)gemaakt met Peter, zoals het gesprek met de bodyguard van Klaas Bruinsma. "Die begon met een paar drankjes op de meest verschrikkelijke misdaden op te biechten," aldus Kees.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Kees van der Spek en Peter R. de Vries hadden koosnaampjes voor elkaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier