Video: Jet van der Voet schreef boek Superbro, over zoon Pim die euthansie pleegde

Video: Jet van der Voet schreef boek Superbro, over zoon Pim die euthansie pleegde

Jet van der Voet heeft een boek geschreven over en voor haar zoon Pim, die na een lange strijd tegen leukemie, waardoor hij ook verlamd raakte, voor euthanasie koos. Bij Telegraaf-tv vertelt ze over Superbro, zoals het boek heet, en over hoe het nu met haar gaat: "We zijn allemaal aan het werk of op school, onze dingen aan het doen. Maar het verdriet blijft, ik denk altijd." Bekijk het hele interview hieronder.

Video: Jet van der Voet schreef boek <em>Superbro</em>, over zoon Pim die euthansie pleegde Jet van der Voet heeft een boek geschreven over en voor haar zoon Pim, die na een lange strijd tegen leukemie, waardoor hij ook verlamd raakte, voor euthanasie koos. Bij Telegraaf-tv vertelt ze over Superbro, zoals het boek heet, en over hoe het nu met haar gaat: "We zijn allemaal aan het werk of op school, onze dingen aan het doen. Maar het verdriet blijft, ik denk altijd." Bekijk het hele interview hieronder. Bekijk ook BOOS & Tim Hofman presenteren: Euthanasie De Movie Bekijk deze video » Op1: Sigrid Kaag strijdt voor voltooid leven, doorregeren met ChristenUnie ingewikkeld Bekijk deze video »
TV :
Video: Jet van der Voet schreef boek Superbro, over zoon Pim die euthansie pleegde


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jet van der Voet schreef boek Superbro, over zoon Pim die euthansie pleegde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier