Zien: Stef Broenink en Melvin Twellaar roeien Olympisch record in Tokio

Zien: Stef Broenink en Melvin Twellaar roeien Olympisch record in Tokio

Het Nederlandse duo Stef Broenink en Melvin Twellaar had niet beter kunnen beginnen aan de Olympische Spelen in Tokio. De Nederlanders roeiden in de derde serie een Olympisch record.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Stef Broenink</em> en <em>Melvin Twellaar</em> roeien Olympisch record in Tokio Het Nederlandse duo Stef Broenink en Melvin Twellaar had niet beter kunnen beginnen aan de Olympische Spelen in Tokio. De Nederlanders roeiden in de derde serie een Olympisch record. Lees verder onder de video. Halve finalesDe mannendubbeltwee, zoals het onderdeel heet waar Broenink en Twellaar aan meedoen, heeft zich zodoende gekwalificeerd voor de halve finales op de Olympische Spelen. In de huidige vorm lijkt een medaille tot de mogelijkheden te behoren. Bekijk de beelden van Stef Broenink en Melvin Twellaar hierboven. Bekijk het volledige roeischema van de Olympische Spelen op Gids.tv. Bekijk ook Zien: zo gaat de huldiging van Olympische atleten dit jaar Bekijk deze video » Olympische Spelen blijkt corona-brandhaard: Candy Jacobs moet opgeven Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Zien: Stef Broenink en Melvin Twellaar roeien Olympisch record in Tokio

Halve finales
De mannendubbeltwee, zoals het onderdeel heet waar Broenink en Twellaar aan meedoen, heeft zich zodoende gekwalificeerd voor de halve finales op de Olympische Spelen. In de huidige vorm lijkt een medaille tot de mogelijkheden te behoren.

Bekijk de beelden van Stef Broenink en Melvin Twellaar hierboven. Bekijk het volledige roeischema van de Olympische Spelen op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Stef Broenink en Melvin Twellaar roeien Olympisch record in Tokio of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV