Live stream openingsceremonie Olympische Spelen 2020 (vrijdag 23 juli)

Live stream openingsceremonie Olympische Spelen 2020 (vrijdag 23 juli)

Kijk hier vrijdag 23 juli vanaf 12.35 uur LIVE naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2020 in Tokio.

Hoewel de eerste Olympische evenementen al van start gegaan zijn (zo wonnen de Nederlandse voetbaldames woensdag met 3-10 van Zambia) vindt de officiële openingsceremonie op vrijdag 23 juli plaats. De ceremonie is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Openingsceremonie Olympische Spelen gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Tokio is op vrijdag 23 juli om 12.35 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de openingsceremonie terugkijken bij Gids.tv.

Live stream <em>openingsceremonie Olympische Spelen 2020</em> (vrijdag 23 juli) Kijk hier vrijdag 23 juli vanaf 12.35 uur LIVE naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2020 in Tokio. Hoewel de eerste Olympische evenementen al van start gegaan zijn (zo wonnen de Nederlandse voetbaldames woensdag met 3-10 van Zambia) vindt de officiële openingsceremonie op vrijdag 23 juli plaats. De ceremonie is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Openingsceremonie Olympische Spelen gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv. De openingsceremonie van de Olympische Spelen in Tokio is op vrijdag 23 juli om 12.35 uur te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je de openingsceremonie terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Zambia - Nederland (Olympische Spelen) Bekijk deze video » Zien: zo gaat de huldiging van Olympische atleten dit jaar Bekijk deze video » Zien: Stef Broenink en Melvin Twellaar roeien Olympisch record in Tokio Bekijk deze video »
Live :
Live stream openingsceremonie Olympische Spelen 2020 (vrijdag 23 juli)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV