Gerard Joling te oud voor TikTok? Onzin, meer dan 200.000 volgers (video)

Gerard Joling te oud voor TikTok? Onzin, meer dan 200.000 volgers (video)

De populariteit van Gerard Joling op TikTok, oorspronkelijk vooral bekend vanwege de dansjes die gebruikers op bekende nummers doen, groeit flink door: inmiddels heeft de entertainer al meer dan 200.000 volgers. Voor alle critici die vinden dat hij te oud is voor het platform heeft hij een passend antwoord, dat je hieronder kunt bekijken.

Gerard Joling te oud voor <em>TikTok</em>? Onzin, meer dan 200.000 volgers (video) De populariteit van Gerard Joling op TikTok, oorspronkelijk vooral bekend vanwege de dansjes die gebruikers op bekende nummers doen, groeit flink door: inmiddels heeft de entertainer al meer dan 200.000 volgers. Voor alle critici die vinden dat hij te oud is voor het platform heeft hij een passend antwoord, dat je hieronder kunt bekijken. Bekijk ook Gerard Joling over samenwerking met rapper Donnie: ''Mag hij eindelijk een keer met een ster zingen'' Bekijk deze video » Gerard Joling onder de indruk van Thomas Berge z'n witte tanden (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling te oud voor TikTok? Onzin, meer dan 200.000 volgers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier