Video: Door deze pijnlijke fout was er donderdag een wereldwijde internetstoring

Video: Door deze pijnlijke fout was er donderdag een wereldwijde internetstoring

Wie donderdag aan het rondsurfen was op het internet had grote kans om problemen tegen te komen. Door DDoS-aanvallen op de sites van de GGD en een grote technische storing waren veel grote internetsites over de hele wereld een tijd niet bereikbaar. Tech-expert Raymon Mens vertelt aan De Telegraaf wat er precies fout ging afgelopen donderdag.

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: Door deze <em>pijnlijke fout</em> was er donderdag een <em>wereldwijde internetstoring</em> Wie donderdag aan het rondsurfen was op het internet had grote kans om problemen tegen te komen. Door DDoS-aanvallen op de sites van de GGD en een grote technische storing waren veel grote internetsites over de hele wereld een tijd niet bereikbaar. Tech-expert Raymon Mens vertelt aan De Telegraaf wat er precies fout ging afgelopen donderdag. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Hoe veilig is jouw geld bij een DDoS-aanval? Bekijk deze video » Zo werkt een DDoS-aanval op een bank Bekijk deze video » Sigrid Kaag bij WNL Op Zondag: "Cyberaanvallen zorgelijk" Bekijk deze video »
Tech :
Video: Door deze pijnlijke fout was er donderdag een wereldwijde internetstoring


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Door deze pijnlijke fout was er donderdag een wereldwijde internetstoring of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier