EenVandaag gemist? Aantal verdrinkingen neemt fors toe, vooral onder ouderen

EenVandaag gemist? Aantal verdrinkingen neemt fors toe, vooral onder ouderen

Vorig jaar zijn er aanzienlijk meer mensen verdronken dan in andere jaren. Opvallend genoeg zijn het niet vooral jonge kinderen, die nog niet kunnen zwemmen, maar juist ouderen. De oudere mensen komen vooral in openwateren in de problemen. Dertig procent van de ouderen geeft aan dat hun zwemvaardigheden afgenomen zijn.

Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder.

<em>EenVandaag</em> gemist? Aantal verdrinkingen neemt fors toe, vooral onder <em>ouderen</em> Vorig jaar zijn er aanzienlijk meer mensen verdronken dan in andere jaren. Opvallend genoeg zijn het niet vooral jonge kinderen, die nog niet kunnen zwemmen, maar juist ouderen. De oudere mensen komen vooral in openwateren in de problemen. Dertig procent van de ouderen geeft aan dat hun zwemvaardigheden afgenomen zijn. Bekijk het fragment uit EenVandaag hieronder. Bekijk ook Video: Kinderen krijgen extra zwemles: “Lang gesloten geweest en dat kan gevaarlijk zijn” Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwemmen in rivieren gevaarlijk wegens harde stroming Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag gemist? Aantal verdrinkingen neemt fors toe, vooral onder ouderen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag gemist? Aantal verdrinkingen neemt fors toe, vooral onder ouderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier