Lege schappen in Verenigd Koninkrijk door overactieve corona-app (video)

Lege schappen in Verenigd Koninkrijk door overactieve corona-app (video)

<em>Lege schappen</em> in Verenigd Koninkrijk door overactieve corona-app (video) Een overactieve corona-app in Engeland zorgt dat 600.000 Britten in zelfisolatie zitten. Correspondent Anne Saenen legt uit hoe dat komt. "Er gaan verhalen dat je ook een alert krijgt door de buren, dus dat het door muren heen kom. Het vertrouwen in de app is gekelderd." UitzonderingHet gevolg is dat de schappen in veel winkels en ook supermarkten daardoor leeg liggen. Mensen die werken in deze industrie komen door de app namelijk ook thuis te zitten. De overheid is nu van plan om een uitzondering te maken voor deze beroepen. Bekijk hieronder het fragment uit EenVandaag.
Nieuws :
Lege schappen in Verenigd Koninkrijk door overactieve corona-app (video)

Een overactieve corona-app in Engeland zorgt dat 600.000 Britten in zelfisolatie zitten. Correspondent Anne Saenen legt uit hoe dat komt. "Er gaan verhalen dat je ook een alert krijgt door de buren, dus dat het door muren heen kom. Het vertrouwen in de app is gekelderd."

Uitzondering
Het gevolg is dat de schappen in veel winkels en ook supermarkten daardoor leeg liggen. Mensen die werken in deze industrie komen door de app namelijk ook thuis te zitten. De overheid is nu van plan om een uitzondering te maken voor deze beroepen.

Bekijk hieronder het fragment uit EenVandaag.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lege schappen in Verenigd Koninkrijk door overactieve corona-app (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier