Maarten van Rossem onthult waarom hij altijd zwart draagt (video)

Maarten van Rossem onthult waarom hij altijd zwart draagt (video)

In De slimste mens strijden verschillende bekende Nederlanders en Vlamingen tegen elkaar in een quiz. Op 12 juli is een nieuw seizoen van start gegaan en een van de kandidaten is Maarten van Rossem.

Boodschap
De historicus draagt altijd zwarte kleding. Waarom eigenlijk? Dat onthult hij bij RTL Boulevard. ''Ik heb al 37 keer uitgelegd dat daar helemaal geen boodschap achter zit. Het is gewoon makkelijk, ik denk er niet overna.''

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Maarten van Rossem</em> onthult waarom hij altijd zwart draagt (video) In De slimste mens strijden verschillende bekende Nederlanders en Vlamingen tegen elkaar in een quiz. Op 12 juli is een nieuw seizoen van start gegaan en een van de kandidaten is Maarten van Rossem. BoodschapDe historicus draagt altijd zwarte kleding. Waarom eigenlijk? Dat onthult hij bij RTL Boulevard. ''Ik heb al 37 keer uitgelegd dat daar helemaal geen boodschap achter zit. Het is gewoon makkelijk, ik denk er niet overna.'' Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. De slimste mens is elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :
Maarten van Rossem onthult waarom hij altijd zwart draagt (video)

De slimste mens is elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem onthult waarom hij altijd zwart draagt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier