Zien: Hilarische Oh Oh Cherso-momenten

Zien: Hilarische Oh Oh Cherso-momenten

Dit jaar is het alweer 11 jaar geleden dat de realityshow Oh Oh Cherso op televisie te zien was. RTL Boulevard zette voor die gelegenheid een aantal van de meest memorabele momenten op een rijtje. Want zo legden de Hagenezen uit wat nou eigenlijk "daggeren" en gaven ze ook tips voor openingszinnen.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

Zien: Hilarische <em>Oh Oh Cherso</em>-momenten Dit jaar is het alweer 11 jaar geleden dat de realityshow Oh Oh Cherso op televisie te zien was. RTL Boulevard zette voor die gelegenheid een aantal van de meest memorabele momenten op een rijtje. Want zo legden de Hagenezen uit wat nou eigenlijk "daggeren" en gaven ze ook tips voor openingszinnen. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook Fatima over afwezigheid publiek Olympische Spelen Tokyo: ''Hopelijk in Nederland feestelijk onthaal'' Bekijk deze video » Vincent en Roos van Oh Oh Cherso blikken terug op 11 jaar samenzijn: ''Nu een gezin'' Bekijk deze video » Chantal Janzen over nieuw seizoen met Fred van Leer en Leco Zadelhoff: ''Er wordt meer gehuild'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Hilarische Oh Oh Cherso-momenten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hilarische Oh Oh Cherso-momenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier