Chantal Janzen over nieuw seizoen met Fred van Leer en Leco Zadelhoff: ''Er wordt meer gehuild''

Chantal Janzen over nieuw seizoen met Fred van Leer en Leco Zadelhoff: ''Er wordt meer gehuild''

De 42-jarige Chantal Janzen vertelt aan RTL Boulevard over het nieuwe seizoen van haar programma Chantal's Beautycamper. Samen met haar vrienden Leco van Zadelhoff (53) en Fred van Leer (44) reist ze door het land om iedereen een beetje mooier te maken.

Huilen
''Als mensen onzeker zijn over hun uiterlijk herkent iedereen dat,'' stelt Chantal. ''Het decor is dit seizoen bigger en better. Maar we hebben ook wel meer gehuild.'' Daar voegen Leco en Fred aan toe dat er wel meer gelachen is.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>Chantal Janzen</em> over nieuw seizoen met <em>Fred van Leer</em> en <em>Leco Zadelhoff</em>: ''Er wordt meer gehuild'' De 42-jarige Chantal Janzen vertelt aan RTL Boulevard over het nieuwe seizoen van haar programma Chantal's Beautycamper. Samen met haar vrienden Leco van Zadelhoff (53) en Fred van Leer (44) reist ze door het land om iedereen een beetje mooier te maken. Huilen''Als mensen onzeker zijn over hun uiterlijk herkent iedereen dat,'' stelt Chantal. ''Het decor is dit seizoen bigger en better. Maar we hebben ook wel meer gehuild.'' Daar voegen Leco en Fred aan toe dat er wel meer gelachen is. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Het tweede seizoen van Chantal's Beauty Camper zal komend najaar te zien zijn op RTL4.
Entertainment :
Chantal Janzen over nieuw seizoen met Fred van Leer en Leco Zadelhoff: ''Er wordt meer gehuild''

Het tweede seizoen van Chantal's Beauty Camper zal komend najaar te zien zijn op RTL4.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen over nieuw seizoen met Fred van Leer en Leco Zadelhoff: ''Er wordt meer gehuild'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier