Op1 gemist? Klap is groot voor Olympische sporters met corona

Op1 gemist? Klap is groot voor Olympische sporters met corona

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Klap is groot voor Olympische sporters met corona Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De Olympische Spelen zijn vandaag van start gegaan in Tokio. Na een extra jaar trainen mogen de sporters dan eindelijk. Helaas hebben er door corona ook dit jaar een paar pech. Zo werd roeier Finn Florijn positief getest. ''De klap is groot.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Klap is groot voor Olympische sporters met corona

De Olympische Spelen zijn vandaag van start gegaan in Tokio. Na een extra jaar trainen mogen de sporters dan eindelijk. Helaas hebben er door corona ook dit jaar een paar pech. Zo werd roeier Finn Florijn positief getest. ''De klap is groot.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Klap is groot voor Olympische sporters met corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier