Op1 gemist? Bob van Oosterhout onthult salaris van Olympische sporters

Op1 gemist? Bob van Oosterhout onthult salaris van Olympische sporters

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Bob van Oosterhout onthult salaris van <em>Olympische sporters</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Vandaag zijn de Olympische Spelen van start gegaan in Tokio. Na een extra jaar trainen mogen de sporters dan eindelijk. Bob van Oosterhout is sportmarketeer is te gast in Op1 en vertelt hoeveel geld ze ongeveer verdienen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Bob van Oosterhout onthult salaris van Olympische sporters

Vandaag zijn de Olympische Spelen van start gegaan in Tokio. Na een extra jaar trainen mogen de sporters dan eindelijk. Bob van Oosterhout is sportmarketeer is te gast in Op1 en vertelt hoeveel geld ze ongeveer verdienen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bob van Oosterhout onthult salaris van Olympische sporters of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier