Op1 gemist? Freerunner Noa Diorgina wil naar Olympische Spelen

Op1 gemist? Freerunner Noa Diorgina wil naar Olympische Spelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 juli terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Freerunner Noa Diorgina wil naar <em>Olympische Spelen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 23 juli. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 23 juli terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Misschien wordt freerunnen ook een Olympische Sport, daar werd vorig jaar al over gespeculeerd. Freerunner Noa Diorgina is te gast in Op1 en vertelt dat ze in 2024 graag die kans zou krijgen. ''Je moet natuurlijk kracht hebben om de flips te kunnen landen. Ik doe krachttraining en crossfit.'' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Freerunner Noa Diorgina wil naar Olympische Spelen

Misschien wordt freerunnen ook een Olympische Sport, daar werd vorig jaar al over gespeculeerd. Freerunner Noa Diorgina is te gast in Op1 en vertelt dat ze in 2024 graag die kans zou krijgen. ''Je moet natuurlijk kracht hebben om de flips te kunnen landen. Ik doe krachttraining en crossfit.''

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Freerunner Noa Diorgina wil naar Olympische Spelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier